Verschillende rollen bij de MSR Consulting Group

Waar je interesses liggen, wat je boeit, en waarin je jezelf wilt ontwikkelen zijn zaken die alleen jij voor jezelf kunt bepalen. Bij de MSR Consulting Group is er de ruimte om je ambities verder vorm te geven. Je krijgt bij ons de mogelijkheden om jezelf waar te maken, maar het is jouw taak op de kansen zelf te grijpen en in te vullen. De carrièreprofielen die wij hanteren zijn daarom van een algemeen karakter.

Bij de MSR Consulting Group werken sommige mensen aan zeer analytische projecten en andere werken juist weer aan complexe bedrijfstransformatietrajecten. Kortom: de rollen binnen de MSR Consulting Group zijn van zeer diverse aard. Als starter kom je na je universitaire opleiding binnen als junior consultant. Ben je meer ervaren en heb je meer dan 3 jaar werkervaring en aantoonbare successen behaald, dan zal je als consultant beginnen.

Hoe jouw carrière zich binnen MSR na je start verder ontwikkelt, wordt bepaald op basis van je capaciteiten, inzet en de resultaten die je behaalt. Vaste tijdpaden en ontwikkelingsrichtingen worden niet gehanteerd, elke consultant krijgt de mogelijkheid om op zijn eigen wijze invulling te geven aan zijn of haar groeipad. Wat wij wel verwachten is een ambitieuze instelling en de bereidheid om het initiatief te behouden om constant te blijven groeien.

Kan jij je hierin vinden, dan nodigen wij je uit om te kijken welke mogelijkheden er voor jou zijn om jouw rol te vinden bij de MSR Consulting Group.