Wie zoeken we?

Er is geen standaardprofiel voor een consultant van de MSR Consulting Group. Wat we als team gemeenschappelijk hebben, zijn een academische opleiding, enthousiasme, stressbestendigheid en de combinatie van een conceptuele en pragmatische instelling. We werken in teams met een hoog aspiratieniveau, vaak aangevuld met medewerkers van klanten: een goed inlevingsvermogen en goede communicatievaardigheden zijn dan ook onmisbaar.

Al onze consultants zijn zeer talentvol en hebben eigen specialiteiten die waarde aan de teams en projecten toevoegen. Hierdoor levert de MSR Consulting Group de beste resultaten op voor de opdrachtgevers en wordt een stimulerende werkomgeving voor de consultants geschapen.

Wij zoeken mensen die analytisch en prestatiegericht zijn en geen moeite hebben om zowel zelfstandig als in teamverband goede resultaten neer te kunnen zetten. Mensen met een academische opleiding zoals (technische) bedrijfskunde, bedrijfseconomie of psychologie. Mensen met sterke persoonlijkheden die nieuwsgierig zijn en draagvlak kunnen creëren, zowel bij collega’s als bij opdrachtgevers. Kortom, scherpe, commerciële en enthousiaste mensen die een stap extra willen zetten en vooruit kunnen kijken.