Over MSR

MSR Consulting Group is een internationaal adviesbureau. Door middel van een geïntegreerde dienstverlening werken we aan meer winstgevendheid en een sterkere concurrentiepositie voor onze klanten.

We zijn gespecialiseerd in concrete en structurele verbeteringen en staan gerenommeerde bedrijven deskundig terzijde met marktonderzoek, conceptontwikkeling, implementatie, verandermanagement, coaching, training en daadkracht.

Onze consultants zijn door de wol geverfd. Professioneel, enthousiast en innovatief, en voor alles gericht op resultaat. Met bewezen concepten en innovatieve instrumenten bedenken ze oplossingen voor de meest uitdagende problemen. En daarbij ligt de lat onveranderd hoog. Elk advies moet resulteren in een aantoonbare prestatieverbetering voor onze klanten. Anders heeft niemand er wat aan.

De dienstverlening van MSR Consulting Group steunt op vier pijlers:

 • 1. Value for money

  Met onze opdrachtgevers spreken wij concrete resultaten met betrekking tot onze inzet af, door vooraf concrete doelstellingen te formuleren en de realisatie hiervan achteraf te toetsen. Zo kunnen wij iedere keer opnieuw waar voor uw geld leveren.

 • 2. Partnership

  Met management en medewerkers van onze opdrachtgevers wordt in teamverband gewerkt aan het realiseren van de vastgestelde doelstellingen. Tijdens de projecten vindt hierdoor in belangrijke mate kennisoverdracht plaats. Het belang van de opdrachtgever staat altijd op de eerste plaats. Meedenken, vooruitdenken, heldere communicatie en samenwerken zijn sleutelwoorden in dit kader.

 • 3. Maatwerk

  Onze dienstverlening is op de specifieke behoeften en omstandigheden van elke afzonderlijke opdrachtgever toegespitst. Wij kiezen niet voor een one-size-fits-all-benadering maar kijken naar de aspecten die de opdrachtgever onderscheiden van haar omgeving en naar de specifieke probleemstelling en passen daar onze dienstverlening op aan.

 • 4. Innovatie dienstverlening

  MSR werkt continu aan de innovatie van haar dienstverlening door eigen kennisontwikkeling in interne practice groups en contacten in binnen- en buitenland. Daarbij zet MSR goed getrainde en deskundige adviseurs in. Op deze wijze weet MSR het concurrentievoordeel van haar opdrachtgevers te vergroten.

Feiten & Cijfers

Oprichting MSR
1994

Focus op customer value mgmt

Vestigingsplaats Nederland

Europese Expansie
2000

Diverse Europese kantoren

 

Groei
2004

Doorontwikkeling MSR Nederland > verhuizing Naarden

Sterke uitbreiding klant portfolio

Uitbreiding aanbod
2008

Versteviging eigen data- & applicaties positie

Oprichting eigen callcenter

Europese Groei
2010

Volledige marktpenetratie automotive

Ontwikkeling Nederland
2014

Opening nieuw kantoor MSR NL

Uitbreiding callcenter

Nieuwe vestiging
2018

MSR opent nieuw kantoor in Brussel