Werken bij

Ons werk – uitdagingen voor ambitieuze consultants

De MSR Consulting Group is een internationaal adviesbureau gevestigd in Naarden. Wij zijn voor onze klanten actief op een veelheid aan strategische, marketingtechnische en organisatorische vraagstellingen met als doel om de prestaties van onze klanten te verbeteren.

Deze achterliggende gedachte wordt weerspiegeld in de mensen die bij de MSR Consulting Group werken: stressbestendige, intelligente en pragmatische mensen die door hun hoge inzet en capaciteiten een verschil kunnen en willen maken in de diverse projecten die ze uitvoeren. Hun kracht is de flexibiliteit en vastberadenheid om kwaliteit te leveren en voor de klant goede resultaten neer te zetten.

De omgeving is zondermeer veeleisend. De consultants van de MSR Consulting Group werken aan meerdere projecten tegelijkertijd en door de spreiding van onze opdrachtgevers is reizen een terugkerend onderdeel van het werken bij MSR. Dit betekent echter ook dat de consultants van de MSR Consulting Group een steile leercurve kennen, op wisselende locaties werken en dat voor hen het begrip “never a dull moment” zeker geldig is.

Projecten voor diverse organisaties, samen in teams met medewerkers van de klant oplossingen uitwerken en implementeren, complexe situaties verder weten te verbeteren en originele en nieuwe manieren vinden om de prestaties van de klant op een hoger niveau te tillen: kortom een stimulerende en continu leerzame omgeving voor ambitieuze consultants.

 • Verschillende rollen bij de MSR Consulting Group

  Waar je interesses liggen, wat je boeit, en waarin je jezelf wilt ontwikkelen zijn zaken die alleen jij voor jezelf kunt bepalen. Bij de MSR Consulting Group is er de ruimte om je ambities verder vorm te geven. Je krijgt bij ons de mogelijkheden om jezelf waar te maken, maar het is jouw taak op de kansen zelf te grijpen en in te vullen. De carrièreprofielen die wij hanteren zijn daarom van een algemeen karakter.

  Bij de MSR Consulting Group werken sommige mensen aan zeer analytische projecten en andere werken juist weer aan complexe bedrijfstransformatietrajecten. Kortom: de rollen binnen de MSR Consulting Group zijn van zeer diverse aard. Als starter kom je na je universitaire opleiding binnen als junior consultant. Ben je meer ervaren en heb je meer dan 3 jaar werkervaring en aantoonbare successen behaald, dan zal je als consultant beginnen.

  Hoe jouw carrière zich binnen MSR na je start verder ontwikkelt, wordt bepaald op basis van je capaciteiten, inzet en de resultaten die je behaalt. Vaste tijdpaden en ontwikkelingsrichtingen worden niet gehanteerd, elke consultant krijgt de mogelijkheid om op zijn eigen wijze invulling te geven aan zijn of haar groeipad. Wat wij wel verwachten is een ambitieuze instelling en de bereidheid om het initiatief te behouden om constant te blijven groeien.

  Kan jij je hierin vinden, dan nodigen wij je uit om te kijken welke mogelijkheden er voor jou zijn om jouw rol te vinden bij de MSR Consulting Group.

 • Wie zoeken we?

  Er is geen standaardprofiel voor een consultant van de MSR Consulting Group. Wat we als team gemeenschappelijk hebben, zijn een academische opleiding, enthousiasme, stressbestendigheid en de combinatie van een conceptuele en pragmatische instelling. We werken in teams met een hoog aspiratieniveau, vaak aangevuld met medewerkers van klanten: een goed inlevingsvermogen en goede communicatievaardigheden zijn dan ook onmisbaar.

  Al onze consultants zijn zeer talentvol en hebben eigen specialiteiten die waarde aan de teams en projecten toevoegen. Hierdoor levert de MSR Consulting Group de beste resultaten op voor de opdrachtgevers en wordt een stimulerende werkomgeving voor de consultants geschapen.

  Wij zoeken mensen die analytisch en prestatiegericht zijn en geen moeite hebben om zowel zelfstandig als in teamverband goede resultaten neer te kunnen zetten. Mensen met een academische opleiding zoals (technische) bedrijfskunde, bedrijfseconomie of psychologie. Mensen met sterke persoonlijkheden die nieuwsgierig zijn en draagvlak kunnen creëren, zowel bij collega’s als bij opdrachtgevers. Kortom, scherpe, commerciële en enthousiaste mensen die een stap extra willen zetten en vooruit kunnen kijken.