Stageverslag Reda Benchaabane

Published: juli 11, 2020

Stageverslag Reda Benchaabane

In februari 2020 ben ik als stagiair begonnen bij MSR Consulting Group. Ik had zojuist een minor gevolgd en was toe aan een nieuwe uitdaging. Samen met vier frisse medestagiaires kregen we veel nuttige informatie tijdens de introductiedagen. De kern van deze dagen is inzicht te krijgen in de auto-industrie en welke rol MSR hierin vervult. De werkzaamheden bij MSR zijn heel divers en dat maakt de stage uitdagend genoeg. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband aan uitdagende projecten.

Er heerst een hele hechte sfeer binnen MSR. Alle collega’s staan altijd klaar om je te helpen wanneer je ergens niet uit komt. Sinds de uitbraak van het Coronavirus was het thuis lastiger om goed de instructies van je collega’s op te kunnen volgen. Tijdens het werken vanuit huis waren alle collega’s zowel telefonisch als digitaal goed te bereiken waardoor het thuiswerken makkelijker ging.

Ik heb vele analyses uitgevoerd, waarbij mijn Excel vaardigheden een boost hebben gekregen. De feedback die ik tijdens mijn stageperiode is heel nuttig geweest voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben bewust geworden van wat ik goed doe en wat ik beter kan. Als ik je twee tips mag geven: schrijf dingen op wanneer je een uitleg krijgt voor een opdracht en durf vragen te stellen. Zo kun je altijd een opdracht prima uitvoeren.

Ik ben MSR Consulting Group zeer dankbaar voor de kans om consultancy projecten binnen de auto-industrie mee te mogen maken.