Stageverslag Tom Hoogveld

Published: juli 11, 2020

Terugblik stage MSR

Ik kijk zeer positief terug op mijn stageperiode bij MSR. Na de eerste tien weken (van de twintig) heb ik dit in mijn portfolio opgeschreven:

“Ik kijk erg positief terug op mijn de afgelopen tien weken stage lopen bij MSR Consulting Group. Dankzij het coronavirus is de stageplanning en de indeling van de taken natuurlijk veranderd, maar desondanks vind ik het nog steeds erg leuk. Nu ik alle systemen, standaardacties en vooral de denkwijze van MSR beter onder de knie heb, merk ik dat mijn dagelijkse taken ook uitdagender worden. Aan het begin van mijn stage had ik aangegeven dat ik graag verantwoordelijkheid zou willen dragen en niet de ‘standaard stagiairetaken’ zou willen krijgen. Een collega gaf aan dat ik dit vertrouwen en deze verantwoordelijkheden moest verdienen. Een mooi voorbeeld hiervan is een analyse die gemaakt moest worden van een klant haar relatiebestand. Dit was een erg lastige taak en vereiste achteraf gezien meer begeleiding dan verwacht. Maar samen met mijn team zijn we eruit gekomen en hebben we een mooie, sterke analyse neergezet.”

Nu aan het einde van mijn stage is hier niet veel aan veranderd. Ik heb veel gelachen met collega’s en erg veel geleerd. Er waren natuurlijk ook momenten van stress in verband met de werkdruk, maar naar mijn mening hoort dat erbij. Ik heb mijn best gedaan en mijn takenpakket heeft zich dan ook naar mate de stageweken voorbijgingen steeds verder uitgebreid. Conclusie: top stage!

 

Bedankt,

Tom