Stageverslag Anton Pieter van Olst

Published: juli 11, 2020

Stageverslag Anton Pieter van Olst

Juni 2020

In het tweede jaar van mijn bedrijfskunde studie, stond er een halfjaarlijkse meewerkstage op het programma. Na een eerste studie jaar, met de focus op de theorie, was ik benieuwd naar de praktijk. Ik was met name benieuwd naar de consultancy branche en besloot hierin een stageadres te zoeken. Dit stageadres was snel gevonden en in februari 2020 begon ik bij MSR Consulting Group als stagiair.

Hoewel deze stageperiode, mede door het Corona virus, anders liep dan gepland, heb ik toch erg veel geleerd. Tijdens je stage binnen MSR werk je in teamverband, maar krijg je ook individuele opdrachten. MSR is werkzaam voor verschillende merken binnen de automotive. Deze merken worden vertegenwoordigd door een aantal teams. Als stagiair bij MSR draai je mee binnen één van de teams, wat ervoor zorgt dat je dus ook een bepaalde verantwoordelijkheid draagt. Deze verantwoordelijkheid zorgt ervoor dat een stage binnen MSR erg leerzaam is.

Binnen MSR heerst er een open en positieve werksfeer, maar ook een gedreven sfeer. De werkdruk ligt hoog. Dit kan erg leerzaam kan zijn. Je leert goed te communiceren met je collega’s en je grenzen aan te geven. Als je je grenzen aangeeft wordt dit positief opgepakt en is hier ruimte voor.

Als je opzoek bent naar een stage met uitdaging en verantwoordelijkheid en je zou graag meer praktijkervaring willen in de consultancy, dan ben je bij MSR Consulting Group aan het juiste adres!