Over MSR

MSR Consulting Group is een toonaangevend internationaal adviesbureau met 20 jaar ervaring in de automobielsector. Wij begeleiden importeurs en dealerbedrijven bij de implementatie van CRM en bij het maken van juiste strategische keuzen. Zo begeleiden wij bij 100% opvolging van leads en Direct Mail acties, sales boosting activiteiten, attitude verandering van de verkoop, en bij het verbeteren van het rendement.

Geïntegreerde dienstverlening

MSR biedt een geïntegreerde dienstverlening bestaande uit marktonderzoek, conceptontwikkeling, implementatie van adviezen en training met de doelstelling om concrete en structurele verbeteringen in organisaties door te voeren

MSR is de partner bij grootschalige verbetertrajecten. Wij zijn praktisch, maar ook sterk resultaat gericht en laten daadwerkelijke resultaten zien; meer tevreden en loyale klanten, sterkere organisaties & betere financiële resultaten.

Op basis van partnership en maatwerk worden langdurige relaties met opdrachtgevers aangegaan voor de begeleiding tijdens de verschillende fasen van het veranderingsproces.

Door het continu volgen van de marktontwikkelingen, het initiëren van branchestudies en het uitvoeren van vele projecten in de automobielsector kunnen de MSR-adviseurs u met een geavanceerd ‘automotive’ dienstenpakket van dienst zijn.

Facts & Figures

Foundation MSR
1994

Focus on customer value mgmt

Location Netherlands

European expansion
2000

Multiple European offices

Growth
2004

Further development MSR Netherlands > move to Naarden

Strong development of customer portfolio

Extension offer
2008

Reinforcement of data- & apllications position

Establishing own callcenter

European Grow
2010

Complete marketpenetration automotive industry

Development Netherlands
2014

Opening new office MSR NL

Expansion callcenter

New office
2018

MSR opens new office in Brussels