MSR Consulting Group opnieuw beste adviesbureau van NL in sector Automotive!

Published: februari 19, 2024

MSR Consulting Group behaalt voor de tweede keer op rij Diamond Level in Consultancy.nl’s 2023 Ranking als beste adviesbureaus van Nederland met expertise in de sector Automotive, samen met Roland Berger, KPMG en McKinsey.

Deze jaarlijkse ranglijst evalueert meer dan 200 adviesbureaus binnen diverse vakgebieden en identificeert de koplopers op basis van verschillende criteria.

Naast deze Diamond ranking hebben we een Gold ranking in de sector Sales!
MSR blijft zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige dienstverlening om bedrijven naar de top brengen en ze toekomstbestendig te maken, dat is wat ons drijft. Deze waardering moedigt ons aan om te blijven streven naar excellentie en innovatie in al onze activiteiten.

Veel dank aan alle collega’s!