Aanpak – Automotive & equipment

Bij MSR werken we samen aan succes. We willen de business van onze klanten versterken en doen dat door als gelijke partners op te trekken. Met elkaar brengen we de uitdaging in kaart en maken we concrete actieplannen, en met elkaar voeren we die ook uit. Door resultaatgericht en planmatig te werk te gaan, en door altijd open te staan voor feedback en nieuwe inzichten, realiseren we een tastbare en duurzame prestatieverbetering. Dat is ons doel, dat is waar we samen voor gaan.

Martin van Eck

Managing partner

Martin startte zijn carrière als manager van een nieuwe advies afdeling bij TNO in Delft na zijn studie Civiele Techniek in Delft.

Na het behalen van een MBA aan INSEAD in Fontainebleau is hij als managing partner verantwoordelijk voor het Nederlandse kantoor van MSR Consulting Group. Zijn projecten hebben als focus de automobiel branche en financial services. De projecten zijn voornamelijk gericht op de ontwikkeling van nieuwe verkoop/marketing en service strategieën en de grootschalige implementatie daarvan in de landenorganisaties. Martin houdt zich tevens bezig met het uitvoeren van Recovery- en Herstructureringstrajecten (Top Line & Cost Reduction) en is hij verantwoordelijk voor de zogenoemde ‘Bijzonder Beheer’ trajecten.

Ronald van Eck

Managing partner

Ronald heeft Toegepaste Wiskunde gestudeerd aan de TU Delft en een MBA behaald aan INSEAD, Fontainebleau.

Na het behalen van zijn MBA (cum laude) heeft hij gewerkt bij Bain & Company in München. Als consultant en later als projectleider heeft hij voor cliënten in the Business to Business markt en de Financial Services gewerkt. Daarna was hij als associate partner bij MSR Consulting Group in Duitsland verantwoordelijk voor projecten op het gebied van rendementsverbetering (top line & cost reduction) en herstructurering. Als managing partner van MSR Consulting Group in Nederland is hij verantwoordelijk voor projecten op het gebied van topline improvement, cost reduction, business recovery en programma management.